tasten.dk - OM


Tasten blev til da jeg indså at man ikke gør nok for brugerne på internettet, det nærmest så ud som om for mig at de blot var slagtekvæg og man kunne tillade sig at gøre lige ved dem som det passer en.

Klart nok er det iorden at gøre noget ved dem der kun er ude for at skabe problemer og være selvudnævnte lovhåndhævere, faktisk siger loven, altså Danmarks Riges lov, klart og tydeligt at det kun er politi og andre myndigheder der må udøve den slags, og jeg syntes det er helt fint og godt. For vi kan ikke tillade os at fremkomme med falske anklager og alverdens kedelige ting og sager.

Dog er dette ikke kun en, envejs ting. Nej det er altså sådanne at man kan kommunikere direkte med hinanden og til andre hvis der er lavet løsninger hvor dette lader sig gøre. Og det lader sig gøre her på Tasten, for det er en tovejs kommunikation, ja det vil sige det er ikke kun to, alle der opfører og handler i overens stemmelsen med Taste loven kan være med, så vi kan blive / være mange på en gang.
Problemer er der rigeligt af, bare det at få teknikken til at lystre er et kapitel, derefter kommer de mere kedelige brugere, dem der tror de kan tillade sig alt, fordi ingen kan nå dem, bare synd de ikke har indset, hvilket meget desværre alverdens politikkere hellere ikke har, at man kan altså ikke gemme sig på nettet, man efterlader et spor som ens udbyder tydeligt kan se.

Derfor kommer der en klar opfordring herfra, nemlig til alverdens politikkere, begynd nu at gøre noget ved alle de meget kedelige ting og sager som sker på internettet, for det er ligeså offentligt tilgængeligt som en avis eller fjernsyns udsendelse er det. Og der hersker ingen tvivl om at netop disse medier ikke må gøre lige hvad det passer dem.

Vi lever trods alt i et / flere retssamfund hvor der er bygget love til. Her på Tasten henholder vi os til Danmarks Riges lovgivning.

Tasten ejes og drives af Per Kristensen.
Tasten er bygget til HTML5 funktioner, der er derfor mulighed for at ældre browsere vil have deres hyr med at fremvise siderne korrekt, vi kan kun opfordre brugere til at bruge noget af det seneste udviklede for at få den optimale glæde og fornøjelse af siderne her.

Firefox fra Mozilla er blevet brugt som udviklings browser, og dermed kører disse sider ganske optimalt i denne browser.
Tasten benytter sig ikke af det som kaldes ''cookies'', hvilket er små tekstfiler på din harddisk lagt af den side du har besøgt. Disse tekstfiler kan klart nok ikke skade din computer, men derimod bruges til mange kedelige registrerings ting. Nogen bruger dem endda til at gemme dit brugernavn og kode med, hvilket er højst mærkværdigt, for alle der producerer og bygger internet sider på det plan som en side som denne er, ved noget så udemærkede at din sikkerhed netop bliver tilsidesat groft.

Men ikke her, da der overhoved ikke er behov for cookies, vi kan bare oprette en afdeling i vores database og gemme de informationer vi ville hvis det var.
Tal om Tasten   Redaktionen   Loven

© 2004-2020 tasten.dk et PRIVAT tiltag · 4700 Næstved · Skriv til os